Sibience de 21-25 de ani, vândute cu 500 de lire sterline bucata, ca să facă sex cu 10-20 de clienţi pe zi, în Anglia! (video)

Doi jurnalişti britanici, de la publicaţia Sunday Mirros, au realizat un reportaj la Sibiu, prezentându-se drept doritori de racolare a unor fete pentru prostituţie în Anglia. În plasa lor au căzut doi sibieni, care s-au oferit să-i ajute, livrându-le fete cu 500 de lire sterline bucata!

Fetele au între 21-25 de ani, iar una dintre ele încă era studentă, având de susţinut examenele din ultima sesiune. Însă, „proprietarul” lor a spus că dacă e „urgenţă”, îi va rezolva el sesiunea la facultate!

Unul dintre sibienii dispuşi să vândă fete este Adrian Meder, care este considerat Boss-ul, iar celălalt este Adri, un fel de „mâna dreaptă” a primului. Pentru fetele livrate britanicilor, cei doi sibieni urmau să încaseze 2000 de lire sterline. Ei le-au spus jurnaliştilor sub acoperire că afacerile din prostituţie sunt foarte prospere şi că au un prieten care, cu numai trei fete, a făcut 1.000.000 de euro într-un an, întorcându-se acasă din străinătate cu un Maserati de 350.000 de euro. Tot secretul este ca fetele să fie „rotite” între ele, fiind plimbate dintr-o ţară în alta, astfel încât clienţii să le considere „noutăţi”.

Discuţiile s-au purtat la localul Liquid din Sibiu, apoi într-un restaurant. Britanicilor li s-au prezentat mai multe „fetiţe”, dispuse să facă bani din sex. Cei doi sibieni au dat asigurări că nu e nici o problemă cvu fetele, că ştiu ce fac şi fac foarte bine!

Nu cu mult timp în urmă, SibiuNews a prezentat cazul prostituţiei sub acoperire desfăşurată sub paravanul anunţurilor de matrimoniale de pe un site (citeşte AICI). La rubrica de matrimoniale, sibiencele îşi prezentau oferta de servicii sexuale, ofertă care se găseşte şi în prezent, în ciuda informaţiilor apărute în presă, semn că nimeni nu a luat nici o măsură.

Poliţia s-a autosesizat, după imaginile publicate în presa britanică!

„Poliţia Sibiu s-a autosesizat cu privire la faptele relatate în presa britanică, urmând să fie făcute cercetări privind stabilirea competenţei de soluţionare şi cercetare a acestei cauze. În funcţie de rezultat, dosarul de cercetare va rămâne în competenţa Poliţiei Sibiu sau va fi declinată competenţa de soluţionare instituţiei abilitate competente”, a declarat Anca Bloancă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, citată de Realitatea.net. Bărbatul a fost identificat, fiind cunoscut cu antecedente penale, el ieşind din închisoare în anul 2009, după ce a ispăşit 3 ani de închisoare pentru înşelăciune.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: