SIBIU CHALLENGE revine în Parcul Sub Arini

Club Sportiv PUMA organizează în data de 8 iunie, în Parcul Sub Arini cea de-a doua ediție a evenimentului Sibiu Challenge, un proiect care urmărește dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunității sibiene.

Inspirat de conceptul “World Challenge Day”, un concurs internațional al sportului de mase, organizat la Sibiu în anul 1993, Sibiu Challenge oferă participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport: infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată.

În fața Stadionului Municipal, pe zona de asfalt și de iarbă, în intervalul 09:00 – 21:00, vor fi amenajate 20 de zone în care cei interesați pot practica după preferințe: fotbal, baschet, escaladă, tenis cu piciorul, tenis de câmp, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marțiale, badminton, rugby, escaladă, atletism, mountain-bike, etc.

Fiecare spațiu de joacă este coordonat de personal specializat care va oferi participanților sfaturi utile și informații despre sportul dorit. Instructorii îi vor iniția pe cei care practică pentru prima dată o anume disciplină sportivă, punându-le la dispoziție echipamentul necesar și experiența lor.

Acțiunile se vor desfășura după un anumit program pe baza de înscriere, fie în avans pentru grupuri organizate, fie la fața locului în cazul în care terenurile sunt disponibile. Pentru mai multe informații legate de modul de desfășurare a evenimentului și programul complet, vă rugăm să accesați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SibiuChallenge

Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și realizată în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Parteneri:  ANDU, UCM și Marquardt.

Foto: Ovidiu MATIU

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: