SIBIU: gazda Conferinţei Regionale a furnizorilor de formare profesională din regiunea Centru

         

 Furnizori de formare profesională și reprezentanți ai unor instituții ale statului se reunesc marți 26 Mai 2015 la Conferința Regională de la Sibiu, organizată de Asociaţia Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România (A.P.F.F.P.R.).

 Evenimentul se derulează în cadrul proiectului „CALITATE ÎNTR-O ECONOMIE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE!” și va avea loc la Hotel Continental Forum, Piața Unirii, nr. 10, începând cu ora 10.00.

 Acest proiect are ca obiective atât implementarea calităţii în procesul formării profesionale a adulţilor, cât şi susținerea și promovarea conceptului de învăţare pe tot parcursul vieţii, ca priorităţi pentru România europeană a secolului XXI.

Activităţile proiectului „CALITATE ÎNTR-O ECONOMIE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE!” implică elemente de inovaţie în domeniul formării profesionale din România, respectiv conceperea, lansarea şi gestionarea primei reţele a furnizorilor de formare profesională, ca o platformă online uşor de accesat de către adulţii care doresc să dobândească noi competenţe, care pot identifica ușor ofertele de cursuri ale furnizorilor de formare profesională.

Asa cum sustine manageru de proiect, ing dipl Steluta Racolta, prin intermediul acestui proiect, derulat cu finanțare europeană POSDRU, angajaţii şi formatorii/colaboratorii furnizorilor de formare profesională au posibilitatea să participe la cursuri oferite GRATUIT, în ocupaţii din domeniul calităţii: auditor în domeniu calităţii, specialist în sistemul calităţii, evaluator de furnizori de formare, manager al sistemului de management al calităţii, manager îmbunătăţiri procese, consultant sistem calitate. Informaţii suplimentare se pot obține pe site-ul www.calitateinformare.ro .

Reamintim, în acest context, că proiectul „CALITATE ÎNTR-O ECONOMIE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE!”, implementat de Asociaţia Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România alături de parteneri, este unul dintre cele doar cinci proiecte care se implementează în acest moment în România, care au drept obiectiv implementarea calităţii în formarea profesională a adulţilor.

 

 

Sursa foto: www.wall-street.ro

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: