SIBIU-I FRUNTEA! FC Hermannstadt este noul lider al clasamentului Seriei a V-a a Ligii a III-a

VEȘTI BUNE DIN SPORT! Echipa sibiană FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a după ce a învins, ieri, cu scorul de 2-1, pe Avântul Reghin. Meciul, contând pentru etapa a VIII-a, s-a disputat pe Stadionul „Municipal”.

Scorul a fost deschis de formaţia vizitatoare, prin Florin Truţă, în minutul 61. Căpitanul echipei sibiene, Răzvan Dâlbea, a egalat în minutul 90, iar Andrei Moldovan a stabilit rezultatul final în ultimul minut al prelungirilor (’97).

Antrenorul Marian Mărgărit a folosit următoarea formulă de echipă: Voicilă – Criştiu, Oiţă, I. Tătaru (Bratu), Medeşan (A. Moldovan) – I. Petrescu, Dâlbea – Monea (B. Piko), R. Necşulescu (Unguru) – Cârstean.

În finalul întâlnirii, Daniel Tătar a părăsit terenul, accidentat, iar cu antrenorul Marian Mărgărit efectuase deja toate înlocuirile, FC Hermannstadt a terminat jocul în inferioritate numerică. Tătar s-a ciocnit cu un adversar, ambii jucători fiind transportaţi după meci la Secţia Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu.

„Rezultatul de ieri, de la Cluj (n.a. Sănătatea . Metalurgistul Cugir 1-4) s-ar putea să-i fi relaxat pe jucătorii noştri. În plus, ei acuză o oarecare stare de oboseală. Suntem bucuroşi că, în urma acestui rezultat, am ajuns pe primul loc în clasament. Ne bucurăm, de asemenea, că accidentarea lui Daniel Tătar nu este una foarte gravă”, a declarat, la finalul întâlnirii, antrenorul principal al lui FC Hermannstadt, Marian Mărgărit.

Demn de apreciat, în urma acestei victorii, FC Hermannstadt a acumulat 22 de puncte. Echipa sibiană joacă, în etapa viitoare, în deplasare, cu CS Iernut. Meciul este programat sâmbătă, 22 octombrie, la ora 15:00.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: