Sibiul, FRATE cu Oradea. Pe Facebook! O idee FAINĂ!

Sibiul se înfrățește cu Oradea. Pe… Facebook. Pentru că Sibiul dispune de o pagină intitulată Sibiul In Imagini, iar Oradea, la rândul său, Oradea in Imagini , administratorii celor două pagini au hotărât să pună la cale o „punte” între cele două orașe dar și o legătură de prietenie între iubitorii de istorie… O idee interesantă care a prins viață de ieri, 1 februarie.

Așa cum ne-a explicat administratorul paginii Sibiul In Imagini, dl Mihai Nițu, „campania „Săptămâna în Imagini ” reprezintă o colaborare între paginile de facebook omonime ale celor două orașe din Ardeal, colaborare prin care ne dorim să învățăm mai multe despre orașul Oradea iar orădenii să învețe mai multe despre orașul Sibiu ….. #saptamanainimagini.”. Deocamdată, s-a stabilit ca în fiecare seară la ora 19.00, sibienii să posteze o imagine din Oradea cu cateva informații referitoare la istoricul ceor ilustrate și… viceversa.

Astfel, în prima seară a campaniei, pe pagina Sibiul In Imagini, a apărut imaginea Complexului Baroc din Oradea, iar ordaenii au putut admira, in toată splendoarea una din emblemele Sibiului- Podul Minciunilor .

Așadar, încă o idee frumoasă și, în egală măsură, provocatoare și generoasă. Succes!

 

 

(Foto Marcel Socaciu , Lucian Stere )

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: