Sibiul în dialog cu… polonezii. Unde, de ce, cum?!

Cel mai frumos judeţ din ţară, Sibiul, se află în aceste zile în prim-plan în Polonia (27 februarie-01 martie 2015), cu prilejul la Târgul Internaţional de Turism din Wroclaw, dedicat atât marelui public, cât şi profesioniştilor din turism.

Târgul este dedicat atât marelui public, cât şi profesioniştilor din turism. Manifestarea se distinge prin multitudinea de evenimente conexe menite să atragă vizitatori — Festivalul călătorilor, Festival culinar, animaţii pentru copii, fiind aceasta şi o oportunitate de întâlnire pentru profesionişti — banchetul expozanţilor, ateliere de lucru etc.

Cu 630.000 de locuitori, oraşul Wroclaw se poziţionează pe locul trei ca mărime şi este situat într-una din cele mai bogate regiuni ale Poloniei. Polonia reprezintă o piaţă ţintă în creştere pentru România.

În oraşul polonez au fost duse diverse materiale de promovare, printre care cea mai recentă broşură editată de Consiliul Judeţean Sibiu în limba engleză.

Participarea judeţului Sibiu la acest târg este posibilă graţie parteneriatului dezvoltat în ultimii doi ani de Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu cu Organizaţia Regională de Turism Silezia de Jos. „Este o onoare să fim prezenţi pe standul partenerilor noştri şi suntem recunoscători pentru oportunitatea extraordinară de vizibilitate şi de capital de încredere câştigate astfel de destinaţia turistică judeţul Sibiu. Vom duce la Wroclaw diverse materiale de promovare, dintre care menţionez cea mai recentă broşură editată de Consiliul Judeţean Sibiu în limba engleză, «Holiday experiences in the County of Sibiu», dar şi pachete turistice construite special de membrii asociaţiei pentru piaţa poloneză”, a declarat Simina Manea, director executiv al AJTS.

Oferta turistică a judeţului Sibiu, cu un bogat arsenal de locuri pitoreşti,, cele mai multe încărcate de spiritul istoriei şi al tradiţiilor, răspunde cu certitudine motivaţiilor de călătorie ale polonezilor, care caută o mare varietate de oferte culturale, gastronomice dar şi activităţi în natură.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: