Sibiul, prezent la targul de turism din Viena

Sibiul, prezent la târgul de turism din Viena

Acesta este al treilea an în care Sibiul participa la Ferien Messe Wien care are loc in perioda 10-13 ianuarie. Anul acesta insa, participarea Sibiului la acest eveniment va fi mai deosebita pentru ca Romania va fi partener al targului, iar regiunea Sibiu va fi regiune partenera a Romaniei, informeaza municipalitatea.

Romania va avea un stand in suprafata de 261 de metri patrati in cadrul pavilionului expozitional unde va avea loc acest targ. Sibiul va prezenta pe scena standului României momente artistice sustinute de Junii Sibiului si formaţia Domino, in cadrul serii romanesti organizate sub patronajul Sibiului in data de 11 ianuarie.

În cadrul acestui eveniment reprezentanţii municipalităţii sibiene vor intra în contact atât cu specialiştii austrieci din turism, dar şi cu publicul care caută o destinaţie pentru vacanţă. De asemenea, în cadrul târgului va fi organizată o prezentare a principalelor direcţii de dezvoltare a pieţei turistice austriece.

Sibiul va fi prezent la acest eveniment ca urmare a invitaţiei formulate de Biroul de Promovare şi Informare Turistică al României din Viena.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: