Sindicalistii se aliaza. Sunt si ei impotriva infiintarii unei sucursale a Romgaz la Bucuresti!

Sindicalistii de la CNSRL Fratia si cei de la Cartel Alfa s-au aliat cu angajatii de la Romgaz. Ei au venit pentru a-i cere prefectului Sibiului sa vorbeasca in Guvern si sucursala de la Bucuresti sa nu fie infiintata.

Sindicalistii si-au dat mana pentru ca vehiculatul sediu al Romgaz de la Bucuresti sa nu fie infiintat. Ei au cerut, alaturi de reprezentantii societatii de gaz, sa aiba loc o intalnire intre cei de la Romgaz si reprezentantii Guvernului.

Romgaz-ul  este mandria Mediasului, va solicit sa ramana la Medias. Este un lucru important sa ramana aici”, a declarat Dan Pirnoiu, liderul CNSRL Fratia.

De aceeasi parere este si unul dintre liderii Cartel Alfa care s-a alaturat si el cerintei sindicalistilor de la Romgaz.

La intalnirea cu prefectul Sibiului, au participat si locuitori ai Mediasului care  au cerut ca modificarile anuntate la Romgaz sa nu aiba loc.

In calitate de cetatean al Mediasului sustinem demersul colegilor nostri si va rugam sa mediati o  intalnire intre membrii de sindicat si domnul prim ministru pentru ca aceasta miscare sa nu fie posibila. Romgazul este diamantul Mediasului, practic tot ce a mai ramas din industria Mediasului. Nu putem sa ne permitem sa pierdem si aceasta societate”, a spus unul dintre reprezentantii societatii civile.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: