Situația SE AGRAVEAZĂ. Cea mai mare rată de infectare din țară, la ȘEICA MICĂ!

COVVV

Din nefericire, autoritățile vin cu vești îngrijorătoare! Peste 200 de localități sunt pe lista… ROȘIE, iar o localitate sibiană bate recordul…

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, luni seară, lista localităţilor din ţară unde rata de infectare a trecut de 3 la mie.  

Potrivit documentului, sunt peste 220 de localităţi.  

”Vă reamintim că după ce o localitate atinge incidenţa de 3 la mia de locuitori este necesară convocarea Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă pentru adoptarea de măsuri de prevenţie şi limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu prevederile Hotărârilor CNSU şi a celor de guvern în vigoare”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.  

Cea mai mare incidenţă, 10.03 la mie, este în localitatea Şeica Mică din judeţul Sibiu. De altfel, comuna este în carantină încă din 12 septembrie.  

În judeţul Ilfov sunt 15 localităţi cu rata de infectare mai mare de 3 la mie, iar Capitala a ajuns, luni, la 5,57 la mie”, a tranmis GCS.  

În ultimele 24 de ore, 78 de persoane au decedat. La ATI sunt internaţi 952 de pacienţi cu COVID-19, numărul lor fiind în creştere. 230 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 20 dintre ei fiind la ATI. Judeţele Ilfov şi Satu Mare au depăşit rata de infectare de 3 la mie.  

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: