Spiatlul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, prezent la Conferinţa Internaţionale „Oportunităţi de Investiţii în Judeţul Sibiu”. De ce nu?!

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a participat între 11-13 iunie la Pavilionul Expoziţional de la Sala Transilvania, aflat pe agenda Conferinţei Internaţionale „Oportunităţi de Investiţii în Judeţul Sibiu”, organizată de Consiliul Judeţean Sibiu, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Judeţului Sibiu şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu. Deloc intamplator. Spitalul este una dintre cele mai reprezentative intitutii sibiene, precum si una dintre unitatile spitalicesti in care profeseaza medici de renume, la standarde care pot fi un bun exemplu pentru multe alte unitati din domeniul sanitar.

Expoziţia a reunit peste 30 de companii sibiene şi instituţii publice locale, care şi-au expus produsele şi serviciile în faţa sibienilor şi invitaţilor la conferinţă, la eveniment participând reprezentanţi ai ambasadelor şi mediului de afaceri din 18 ţări.

SCJU Sibiu a fost reprezentat la eveniment de Decebal Todarita, purtătorul de cuvânt al instituţiei şi de Dr. Alexandra Lupu Petria şi Dr. Oana Vaida.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: