STARTUL UNUI PROIECT NATO DE ANVERGURĂ LA AFT

aftttt

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐀𝐓𝐎 „𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐚 𝐒𝐚𝐟𝐞𝐫 𝐅𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞”, 𝐥𝐚 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐚 𝐅𝐨𝐫𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐬𝐭𝐫𝐞

Proiectul NATO „Investments in a Safer Future”, în cadrul căruia Academia Forțelor Terestre este implicată alături de New Strategic Center și Universitatea de Vest din Timișoara, a debutat astăzi cu prezentarea obiectivelor, a cerințelor și a strategiei de abordare a workshop-ului care va avea loc la Timișoara, în data de 11 decembrie, eveniment în care studenții militari vor deveni vectori de informare pentru colegii lor din mediul civil. La deschidere a participat șeful Statului Major al Forțelor Terestre, gl.mr. Iulian Berdilă.

Cu acest prilej, studenților AFT le-a fost prezentată importanța și necesitatea practicării unei informări corecte a tinerei generații despre acțiunile statelor membre NATO.

În același cadru, au fost aduse în discuție subiecte legate de dezinformarea realizată prin intermediul știrilor false și de consecințele grave pe care aceasta o poate avea asupra democrației, păcii mondiale, încrederii în NATO și bunei funcționări a acestei organizații.

Desfăşurarea evenimentului a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: