Știai că husa nu doar îți protejează telefonul, ci îi conferă și personalitate?

husa telefon

Pe bună dreptate, trăim în era gadget-urilor diversificate, atât ca aspect, cât și ca utilitate. Anul trecut, circula o statistică a International Telecommunication Union, în care se preciza că, pe Pământ, există mai multe telefoane mobile decât oameni. Nu, nu e nimic de domeniul SF, este purul adevăr: numărul telefoanelor mobile a reușit, cumva, să-l depășească pe cel al oamenilor.

 

Cifrele spun totul

Potrivit site-ului idc.com, la nivel mondial, toți comercianții de smartphone-uri au livrat un total de 358,3 milioane de unități numai în semestrul al treilea al anului 2019, ceea ce a însemnat o creștere cu până la 0,8% comparativ cu perioada similară din 2018. Se pare că și în 2019, Samsung a rămas liderul mondial în materie de smartphone-uri, livrând un număr de 78,2 milioane de unități. Dacă ești interesat de și mai multe date statistice, le poți afla de aici.

Cu siguranță, ai întâlnit persoane care au nu unul, ci două sau trei telefoane, dintre care, automat, unul este cel de serviciu. Există și categoria de cumpărători care achiziționează telefoane pentru părinți, bunici sau copii, fiecare cu unul sau mai multe smartphone-uri. Nu se poate altfel. Atunci, nu este de mirare că s-a ajuns ca numărul aparatelor vândute, să-l depășească pe cel al populației.

În 2020, povestea continuă, bineînțeles! Apar noi modele, deci noi preferințe. Iar cei care aleg să-și păstreze telefoanele vechi, se gândesc să le ofere un aspect original, să le imprime o oarecare personalitate, optând pentru folosirea huselor utile și versatile.

”Haine” cochete și rezistente pentru smartphone-ul preferat

Ai zice că nu haina-l face pe… telefon, însă, în această privință, sunt șanse să te înșeli. Este adevărat că învelișul de protecție nu are treabă cu ”ce știe să facă telefonul”, dar îl protejează perfect, astfel încât tu să beneficiezi pentru cât mai mult timp de calitățile sale.

Cum să alegi husa ideală pentru telefonul tău

1. În primul rând, trebuie să ții cont de modelul telefonului, pentru că fiecăruia îi corespunde un alt tip de husă. 

 2. După cum ai reținut din datele oferite de idc.com, Samsung a fost și în 2019 lider în materie de smartphone-uri vândute. Unul dintre modelele de top, achiziționate în ultima vreme de foarte mulți dintre fanii brandului, este Samsung Galaxy S9. De asemenea, și varianta S9+ este la mare căutare. Este un device recunoscut pentru camera foto revoluționară, care se adaptează la fel ca ochiul uman. Nu este un gadget nici foarte costisitor, însă nici foarte ieftin. Depinde și cum alegi să-l cumperi (la liber, cu abonament, la mâna a doua, etc.) 

Însă este un model deosebit, prețios, fin, care merită un înveliș aparte. Poți să alegi între husele de tip carcasă și cele flip cover. Asta, dacă vorbim de forma lor. Dacă ne raportăm la material, ai variante (în diferite culori și pattern-uri) din piele ecologică, piele naturală, silicon, plastic, policarbonat. Samsung Galaxy S9+ suportă aceste tipuri de huse, așa că, tot ce ai de făcut este să o alegi pe cea care-ți atrage privirile.

3. Indiferent de modelul ales, husele din ziua de azi sunt nu doar robuste și rezistente, ci și elegante. Vestea bună e că mare parte dintre ele absorb șocurile, în cazul în care scapi telefonul pe jos. Vestea și mai bună este că multe dintre ele sunt compatibile și cu încărcătoarele wireless.

4. Ce culoare să fie husa? Aici doar bunul tău gust și preferințele tale te pot îndruma. În orice caz, e bine să ții minte că simplitatea a fost, este și va fi oricând apreciată.   

Progresul în tehnologie e pe val. Schimbări se petrec de la zi la zi. Vor apărea noi gadget-uri pe care, cu siguranță, ți le vei dori. Chiar dacă oferta este mai mult decât generoasă, un lucru cumpărat trebuie și apreciat. Ai grijă de el, folosește-l cu plăcere, dar, în același timp, protejează-l așa cum trebuie și cum merită! De tine depinde să-l ai aproape – funcționabil și nevătămat – pentru cât mai multă vreme.  

Sursă foto: Shutterstock.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: