STIREA CARE A INGALBENIT AZI TELEVIZIUNILE ROMANESTI! Militari rusi, la un pas de… Romania!

O veste ingrijoratoare a facut azi inconjurul canalelor de stiri din Romania, umbrind, cu siguranta emotia pregatirilor pentru Pasti! Aproximativ 400 de militari ruşi şi 30 de piese de armament au efectuat exerciţii în regiunea separatistă moldoveană Transnistria, scrie AP în pagina electronică citând presa rusă de ieri, înaintea celei de a doua vizite a premierului moldovean, vineri, la Tiraspol.

Potrivit Mediafax, trupele ruseşti staţionate în regiunea separatistă prorusă au tras aproximativ 100.000 de unităţi de muniţie, a declarat Oleg Kocetkov, un purtător de cuvânt al armatei ruse, ciatat de agetiile de stiri.

Totodata, la manevre – în care au fost folosite, de asemenea, lansatoare de rachete – au luat parte şi vehicule blindate de transport de trupe, dupa cum a precizat oficialul rus.

Autorităţile de la Chişinău se tem de prezenţa rusă în Transnistria, intensificată după ce Moscova a anexat anul trecut Peninsula ucraineană Crimeea, în contextul în care Rusia este acuzată de către Kiev şi Occident că susţine cu armament şi trupe separatiştii proruşi din estul Ucrainei, acuzaţii care sunt respinse de către autoritatile rusesti.

 

sursa foto: observator.tv

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: