ȘTIREA ZILEI: SE ZDRUNCINĂ GUVERNUL DĂNCILĂ! PLEACĂ ȘI MINISTRUL APĂRĂRII! „Am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni și am considerat că pot să merg la echipă, în partid”!!!

images_foto_112018_FIFOR

După ce, în ultima vreme mai mulți miniștri au demisionat din Guvernul condus de Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, șeful de la Apărare, a anunțat că demisionează.

Acesta va pleca de la Ministerul Apărării și se va canaliza pe organizarea din partid, potrivit unui anunț făcut în presa centrală.

„Am prezentat mulțumiri doamnei prim-ministru, colegilor, domnului Dragnea pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în două rânduri ca ministrul al Economiei și ca ministrul al Apărării, am încercat să fac un mandat cât mai bun și sper că nu am înșelat încrederea nimănui. Pe de altă parte am făcut o analiză foarte serioasă.

Am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni (n.n. Oare la ce s-o referi?!?!) și am considerat că pot să merg la echipă, în partid, și să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează. Cred că e nevoie să întărim echipa și să pregătim proiectele astea extraordinare și importante. Prin urmare am rugat-o pe doamna Dăncilă și pe domnul Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul și să pot să merg la partid”, a declarat ministrul Mihai Fifor, citat de antena3.ro.

Rămâne de văzut cu cine va fi înlocuit Mihai Fifor.

Foto: Observator

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: