SUPER!!! Ioan Holender: „Îmi doresc ca Voltaj să urce pe scena Festivalului Enescu”

Trupa Voltaj a avut vineri a doua repetiție, urmată de o conferință de presă, iar seara l-a aniversat pe Ioan Holender alături de invitații Ambasadei României din Viena, intr-o atmosfera pe care, cu siguranta, nu o vor uita prea curand.

Spre marea lor bucurie, reprezentanții României la Eurovision- trupa VOLTAJ- s-au întâlnit vineri, 15 mai, la Ambasada României din Austria, cu Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului Internaţional „George Enescu”, în cadrul evenimentului organizat în onoarea celui carea fost director al Operei de Stat din Viena (originar din Timisoara).

„După finala Eurovision, îmi doresc ca trupa Voltaj să aibă un moment pe scena Festivalului George Enescu”, a declarat maestrul Ioan Holender, optimist că reprezentanții României vor trece fără emoții de semifinala din 19 mai, si incrand sa construiasca o punte inedita intre ceea ce este muzica celor de la Voltaj si clasicul festival…. Membrii trupei Voltaj au fost primiți călduros de invitații ambasadorului României în Austria, doamna Silvia Davidoiu, printre care s-au numărat Emil Hurezeanu, proaspatul Ambasador al României la Berlin, Radu Boureanu, președintele ICR, soprana Ruxandra Donose sau realizatoarea TVR Marina Constantinescu.

Membrii trupei Voltaj au trecut vineri prin cea de-a doua experiență pe scena de la Wiener Stadthalle, după două zile în care producătorii evenimentului au încercat să pună în aplicare indicațiile primite în urma primei repetiții.

„Ideile pe care le-am transmis organizatorilor încă din luna martie, după câștigarea selecției naționale, nu au fost încă în totalitate transpuse în producție, dar lucrăm împreună cu producătorii pentru ca show-ul Voltaj să întrunească așteptările fanilor noștri”, consideră membrii trupei. Show-ul pregătit pentru momentul României pe scenă s-a îmbunătățit față de prima repetiție, fiind adăugate o parte din elementele grafice solicitate de delegația noastră, executându-se mai multe reglaje de lumini și corecții privind decupajul.

„Cu toate acestea, organizatorii nu au concretizat încă, pe scena concursului, întreg conceptul artistic pe care l-am livrat, iar timpul nu mai este de partea noastră”, adaugă Daniel Klinger, show designerul formației. Încurajator pentru reprezentanții României este, însă, faptul că, după discuțiile și negocierile purtate cu producătorii Eurovision 2015, aceștia au acceptat să utilizeze tăieturi din videoclipul piesei „De la capăt” puse la dispoziție de delegația României.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: