SUPERRR! SIBIUL pe PODIUM! Ramona Corlaciu şi Alexandru Lazăr, campioni la DanceMasters 2016, categoria Open Basic Latino

Sibieni, avem încă un motiv să ne mândrim!!! DanceMasters, cel mai mare concurs internaţional de dans sportiv din România
s-a desfăşurat în perioada 1-3 aprilie 2016 la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar Sibiul a fost reprezentat cu succes de frumoasa dansatoare Ramona Corlaciu, alături de partenerul său, Alexandru Lazăr.

DanceMasters, ajuns la cea de-a 13-a ediţie anul acesta, a devenit un eveniment care, la nivel sportiv, poate fi pus lângă Turneul de la Indian Wells, bucurându-se de participarea dansatorilor din 20 de ţări, 16 perechi din top 50 mondial standard şi 12 perechi din top 100 mondial latino. Ceea ce este de remarcat este că la ediţia de anul acesta au intrat cu entuziasm pe ringul de dans aproximativ 1000 de perechi din toată lumea, de toate vârstele şi categoriile, iar atmosfera şi muzica au fost, ca de fiecare dată, extraordinare.

Ramona şi Alexandru au participat la Dance Masters la categoria Open Basic Latino şi au cucerit prima treaptă a podiumului de premiere, surclasând cele 30 de perechi înscrise la această categorie de concurs.  

Ramona Corlaciu este o dansatoare de performanţă activă, foarte talentată, cu experienţă de 8 ani în arta dansului, fiind şi la şcoala de antrenori de la Reghin. În prezent, Ramona Corlaciu, alături de Ioana Avram, predau cursuri de dans sportiv şi de societate în cadrul Clubului CAB Sport Dance School din Sibiu, împărtăşind pasiunea lor iubitorilor de dans de toate vârstele.

*Mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/CABSportSibiu .

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: