Tânărul de 23 de ani prins băut la volan pe Bulevardul Mihai Viteazul riscă să fie arestat preventiv

images_foto_062017_ETL

Urmare a ştirii prezentate în data de 21 iunie, conform căreia:

  • În data de 21 iunie, în jurul orei 01.40, în Sibiu, poliţiştii au oprit pentru verificări un conducător auto care circula pe Bulevardul Mihai Viteazul.

La volanul autoturismului oprit se afla un sibian în vârstă de 23 de ani, care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, în condiţiile în care, în data de 3 iunie, a fost depistat conducând cu o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, dată la care i s-a întocmit dosar penal şi i s-a suspendat dreptul de a conduce.

 

Demn de amintit: sibianului i s-a întocmit un alt dosar penal, de conducere a autovehiculelor având acest drept suspendat, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

IPJ informează: bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 22 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a autovehiculelor având acest drept suspendat, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: