Țara Oltului în Produse și Tradiții, sarbatoarea toamnei, la Bradu

Daca doriti sa achizitionati produse traditionale fabricate in Tara Oltului si sa descoperiti specificul gastronomic de aici sau daca iubiti animalele si doriti sa participati la o expozitie de patrupede, veniti să descoperiti comori autentice la Festivalul „Tara Oltului in produse si traditii”, duminica 30 octombrie 2016, incepand cu ora 9.00, la intrarea in localitatea Bradu, dinspre Brasov. Sarbatoarea va fi completata cu mestesugurile traditionale si portul local, dar si muzica si voia buna, cum stiu sa-si incante oaspetii oamenii locului!

Organizatorii ne incredinteaza ca Festivalul „Tara Oltului in produse si traditii”, este o manifestare prin care se doreste realizarea unei mai bune promovari a produselor si traditiilor zonei dar si intarirea legaturilor dintre localitati si crearea de noi contacte.

 

*Producatorii traditionali, mestesugarii, ofertantii de servicii, creatorii populari etc, din toate localitatile Tarii Oltului ce doresc sa participe si sa-si expuna produsele in cadrul acestei cunoscute manifestari, la standurile comunelor de provenienta, ne pot scrie la adresa bibavrig@yahoo.com sau la nr de telefon 0748 120 970 pentru a afla detalii suplimentare si inscriere.
In cadrul festivalului, vor fi organizate diverse expozitii, precum si un spectacol folcloric, sustinut de ansambluri, grupuri si solisti din localitatile zonei Tara Oltului.

Festivalul este organizat de Primaria Avrig prin Consiliul Local Avrig si Asociatia Crescatorilor de Animale Avrig .

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: