Te afli in cautarea unei destiantii de weekend perfecte? Iata de ce sa vizitezi soseaua Transalpina!

PopasulRegelui 31+PensiuneaRyn 7+Phoneguard 41

Daca pentru cei mai multi dintre noi zilele de weekend sunt cele in care preferam sa stam in jurul locuintei, desfasurand activitati comune, pentru multe persoane, sfarsitul de saptamana reprezinta o oportunitate excelenta pentru a face o mica espada intr-o zona departe de oras si de forfota specifica acestuia. Din fericire, tara noastra gazduieste o multime de zone spectaculoase ce merita vizitate atunci cand timpul ne permite. Astfel, daca nu ai luat inca o decizie cu privire la urmatoare destinatie de weekend, iti recomandam sa acorzi o sansa celebrei sosele Transalpina. Nu trebuie sa fii un mare iubitor de natura pentru a realiza faptul ca aceasta zona este de o frumuseste ireala si mai mult decat atat, asa cum si numele ii spune, este strabatuta de cea mai inalta sosea de la noi din tara.

Pana a ajunge insa in aceasta zona in care natura a creat un adevarat spectacol pentru toti cei care au ocazia sa o traverseze, vei parcurge numeroase alte zone, destul de celebre si ele, orasul Sebes fiind in mod sigur un loc unde trebuie sa te opresti macar pentru o zi. Aici vei regasi atat peisaje unice in tara si in mod cert te vei putea odihni in mod corespunzator la o pensiune din Sebes. Iata asadar cateva motive pentru care sa vizitezi cu Transalpina atunci cand ai ocazia!

Peisaje montane desprinse parca dintr-o lume ireala

Daca esti un mare iubitor de natura, soseaua Transalpina este in mod sigur un loc pe care il vei indragi si unde vei avea nevoie de multiple baterii externe performante pentru a putea surprinde in fotografii toate peisajele impresionante pe care le vei putea descoperi in zona. Astfel, nu doar ca vei putea sa iti reincarci bateriile, insa vei avea totodata si sansa de a te deconecta de la toti acei factori stresori, avand in vedere ca linistea si peisajele naturale de poveste fac un cadru ideal pentru o odihna binemeritata.

Pensiuni cu gazde primitoare

Daca iti doresti sa explorezi Transalpina asa cum se cuvine, recomandarea noastra este aceea de a poposi cel putin o zi sau doua in zona. Una dintre cele mai bine-cunoscute unitati de cazare de pe Transalpina este hotel Popasul Regelui, un loc unde nu vei gasi doar confort, insa vei putea gusta si dintr-o multime de preparate delicioase, specifice zonei si nu numai. Cert insa este faptul ca in zona vei regasi o multitudine de spatii de cazare care in mod sigur vor reusi sa corespunda exigentelor tale.

Distractie la cele mai inalte cote

Desi zona este plina de turisti, in special iarna, atunci cand pot fi practicate clasicele sporturi de iarna, in zona ai posibilitatea de a desfasura o multitudine de activitati in aer liber, fiind un loc ideal pentru intreaga familie. In sezonul rece, in zona se regasesc si cateva partii de ski foarte celebre unde vei putea petrece timp de calitate alaturi de cei dragi tie, in cele mai distractive moduri. Trebuie tinut insa cont de faptul ca de indata ce va ninge, nu vei mai putea urca pana la cel mai inalt punct al soselei.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: