The Best City To Visit Travel Tournament 2013: Sibiul a ajuns in semifinala, dupa ce a eliminat si Dublinul!

Sibiul a ajuns in Final Four in cadrul competitiei The Best City To Visit Travel Tournament 2013, unde va lupta cu Buenos Aires, capitala Argentinei, pentru o calificare istorica in finala competitiei care va desemna orasul castigator drept cea mai buna destinatie turistica in 2013!

In faza Elite 8, Sibiul a eliminat Dublinul, fiind preferat de 86,49% dintre votantii de pe site-ul foxnomad.com.

Interesant este ca in cealalta semifinala, care se disputa in prezent, Bucurestiul se confrunta cu Granada (Spania).

Votul pentru semifinale se poate acorda pana luni, 25 martie, urmand ca imediat apoi sa se deschida votul pentru finala, acolo unde speram sa ajunga si Sibiul.

”Birourile de promovare a turismului în Granada și Andalucia s-au implicat în sprijinirea orașului lor. În cealaltă semifinală, Sibiul conduce detașat, dar, atenție, numărul de voturi este mai mic decât cel în cazul Granadei ! Așa că în caz că Bucureștiul este eliminat de Granada în semifinale, nu văd Sibiul ieșit câștigător în finală și ar fi păcat!”, comentează Cezar Dumitru, cel care deține Imperatortravel.

Cu alte cuvinte, trebuie sa ne mobilizam in aceste zile, pentru a lupta si a aduce Sibiul in finala si apoi in posesia titlului de cea mai buna destinatie turistica a anului 2013!

Pentru a vota Sibiul in semifinala, dati click pe linkul de mai jos:

http://foxnomad.com/2013/03/21/the-best-city-to-visit-travel-tournament-2013-final-four/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: