Titularizare: 10 dascali s-au retras de la examen

Zece profesori care s-au inscris pentru sustinerea examenului de titularizare au renuntat la a mai scrie ceva si au predat lucrarile. Dupa ce au vazut subiectele care au fost la examenul de titularizare, ei au hotarat sa predea foia de examen fara a scrie nimic pe ea, urmand ca lucrarile sa nu fie corectate.

Examenul de titularizare s-a desfasurat fara nicio poblema in judetul Sibiu. Chiar si asa, dificultate subiectelor i-a facut pe cativa profesori sa renunte la speranta de a deveni titular in invatamant.

Zece candidati inscrisi la examenul de titularizare au renuntat ls sutinerea acestuia. Lucrarile lor nu vor fi notate de catre comisie”, spun oficialii Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

Astazi, in toate cele sase centre in care s-a sustinut examenul de titularizare, la Sibiu, s-au prezentat aproximativ 600 de profesori din cei peste 700 care s-au inscris.

In Sibiu, anul acesta, la titularizare sunt scoase 84 de posturi.

Primele rezultate ale examenului de titularizare vor fi afisate pe data de cinci august, rezultatele finale urmand a fi afisate pe 8 august.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: