TOP 3 produse pe care orice femeie din SIBIU care este izolată la domiciliu TREBUIE să le achiziționeze

shopping online

Că femeile iubesc cumpărăturile nu mai este de mult timp un secret pentru nimeni. Însă, acum, când în România este stare de urgență, iar toate mall-urile și magazinele sunt închise, multe dintre doamne duc dorul vechilor obiceiuri.

Dacă te regăsești printre ele, află că majoritatea brandurilor și-au mutat deja activitatea în mediul online. Așadar, specialiștii ți-au pregătit o scurtă listă de articole pe care poți să le comanzi, pentru a-ți fi de ajutor în această perioadă extrem de dificilă. 

TOP 3 produse pe care trebuie să le ai dacă ești izolată la domiciliu:

Odată cu vestea că noul virus COVID-19 a ajuns în țară, majoritatea cetățenilor au dat buzna în magazine și au cumpărat tot ce au apucat. Printre cele mai căutate produse au fost conservele cu legume și carne, făina de grâu, uleiul și drojdia. Însă, puțini dintre ei au mai avut timp să se gândească și la alte articole necesare într-o astfel de perioadă. Verifică lista de mai jos și vezi dacă ai cele TREI lucruri care te vor ajuta să ieși cu bine din carantină. 

  • Un echipament sport – orele nelimitate petrecute în propria locuință conduc la un stil de viață sedentar. Singura mișcare pe care o faci este să te muți dintr-o cameră în alta și, cel mult, să ajungi până în bucătărie, la frigider, să îți mai iei câte ceva de mâncare. Nu-i așa? Ei bine, a venit timpul să faci o mică schimbare. Începând de astăzi, fă câte un antrenament, măcar de trei ori pe săptămână! Însă, înainte de toate, verifică dacă ai echipamentul necesar. Ai nevoie de o pereche de pantaloni lejeri, un tricou, o pereche de pantofi sport pentru dame și câteva accesorii care să te ajute să obții rezultate mult mai bune. Dacă îți lipsește ceva, intră pe internet și cumpără ce ai nevoie. Vestea bună este că nu va trebui să ieși deloc din casă, curierul va veni direct în fața ușii tale. 
  • O cremă pentru hidratare – din cauză că, în ultima perioadă, ai fost tot mai atentă la propria igienă și probabil că te-ai spălat mai des atât pe mâini, cât și pe restul corpului, ai nevoie de o cremă care să îți hidrateze foarte bine pielea. Altfel, riști să se usuce din ce în ce mai tare, să crape și chiar să îți provoace diverse iritații. Dacă nu îți dorești un produs din comerț și vrei unul natural, iată aici trei metode la îndemână, pentru a prepara unul acasă. 
  • Un articol vestimentar care să te bucure – pentru multe dintre femei, shopping-ul este o terapie. Așadar, în această perioadă dificilă, pentru a diminua riscurile declanșării unei depresii, cumpără-ți ceva care să îți facă plăcere. Poate fi o pijama chic, o carte sau chiar o trusă nouă de machiaj. 

Atenție totuși, nu exagera cu aceste cumpărături online! Specialiștii recomandă ca, în astfel de momente, să acorzi mai multă atenție felului în care îți consumi veniturile. 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: