Top 3 PRODUSE PENTRU CASA pe care trebuie sa le cumperi la MAXIM 6 LUNI de la mutarea in aceasta

Top 3 PRODUSE PENTRU CASA pe care trebuie sa le cumperi la MAXIM 6 LUNI de la mutarea in aceasta

In momentul in care te muti intr-o noua locuinta, trebuie sa iei in vedere foarte multe produse care sunt indispensabile si fara de care nu poti avea tot confortul dorit. Dupa ce achizitionezi mobila, electrocasnicele si decoratiunile, este stringent sa mai faci cateva cumparaturi, care sa-ti ofere siguranta deplina. 

Este foarte important sa te simti protejat de orice fel de pericole, mai ales daca in casa locuiesc si copii. De aceea, este bine sa nu neglijezi cumpararea urmatoarelor produse. 

Top 3 produse care trebuie sa se regaseasca in orice casa sigura:

  • Camere de supraveghere

Poti pune camere de supraveghere la fiecare colt al constructiei, pentru a vedea curtea din toate unghiurile. Un astfel de sistem iti poate oferi un plus de siguranta si de incredere. Este bine sa iei in considerare un model performant cu infrarosu, functie de rotire 360 de grade si multe alte caracteristici care iti ofera control absolut.

Nu uita ca este ideal ca sistemul sa aiba card de memorie, pentru a putea stoca toate informatiile pe care le poti acumula cu ajutorul acestora. In acest fel, in cazul unui hot, poti merge la politie cu imaginile filmate, astfel incat faptasul sa poata fi prins in cel mai scurt timp. 

Daca bugetul nu iti permite un sistem cu mai multe camere de luat vederi, poti alege doar una singura, pe care este recomandat sa o montezi in apropierea usii de la intrare. 

  • Detector de fum 

Este foarte important sa ai in casa un detector de gaze, pentru a te proteja de situații periculoase. Daca iti doresti sa nu-ti fie teama niciodata sa locuiesti in propriul camin, atunci este necesar sa cumperi un detector de calitate superioara, care sa te alarmeze de fiecare data cand exista astfel de scurgeri ce-ti pot pune viata in pericol.

  • Baterie stationara

In momentul in care locuiesti la casa, in mijlocul campului sau a padurii, pot exista momente in care sa ramai fara curent electric. Daca iti este frica de intuneric sau nu obisnuiesti sa ai lumanari in casa, atunci alege sa rezolvi o astfel de problema cu ajutorul unei baterii stationare. Aceasta poate functiona precum o rezerva de electricitate, astfel incat sa nu trebuiasca sa stai in benza pana la solutionarea problemei.

Pentru a evita astfel de situatii neplacute, care pot dura ore intregi sau chiar zile, intra pe site-ul celor de la Sorgeti si comanda modelul potrivit pentru locuinta ta.

  • Sonerie cu camera

Alege sa amplasezi pe poarta o sonerie cu camera video pentru un aspect modern, care iti ofera control si te protejeaza de potentiali intrusi sau poznasi. Sunetele se pot personaliza in functie de preferinte, iar volumul ajustat pe placul fiecaruia. Automatizarea aceasta este primul pas in a-ti construi o casa smart din toate punctele de vedere. 

In cele din urma, incearca sa faci tot posibilul astfel incat sa consideri propriul camin precum o oaza de liniste si de relaxare, prin prisma confortului sporit. 

Sursa foto: Pixabay.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: