Top greseli de evitat in alegerea unei companii de transport colete

Camioane-Autoexpress 60+Kangoopack 66+Expresstrans 65

Trimiterea de colete in tara sau inspre diferite destinatii din lume nu mai reprezinta un lucru nou pentru absolut nimeni avand in vedere ca fiecare dintre noi am apelat la astfel de servicii la un moment dat. Traim intr-un secol in care serviciile de transport au devenit mai importante ca oricand, indiferent daca privim lucrurile prin perspectiva companiilor sau prin cea a persoanelor fizice. Serviciile de transport colete se regasesc intr-un numar atat de mare incat procesul de identificare al celor de care avem cu adevarat nevoie, a devenit unul destul de complicat. De cele mai multe ori, din lipsa timpului sau din pricina unei informari insuficiente, facem alegeri mai putin inspirate, ce in timp se pot dovedi a fi de-a dreptul paguboase.

Desi informatiile stau astazi la un click distanta de noi, nu intotdeauna avem posibilitatea de a le regasi pe cele relevante, astfel ca in situatiile de genul, nu ne ramane decat sa recurgem la alte metode de identificare a serviciilor potrivite de transport colete. De aceasta data insa, vom aborda o perspectiva diferita si anume, vom incerca sa scoatem in evidenta cateva dintre cele mai frecvente greseli de evitat in alegerea unei companii de transport marfa.

Alegerile la intamplare

Oricat de presati de timp am fi in anumite situatii, pentru a avea parte de servicii de transport exceptionale, este indicat sa ne asiguram ca nu alegem companii de profil la intamplare. Mai precis, este recomandat sa te asiguri ca stabilesti niste criterii de selectie precise inainte de a opta pentru un serviciu de transport colete. Alegere facute la intamplare te pot costa destul de scump.

Neatentia la detalii

Detaliile vor face intotdeauna diferenta, indiferent despre ce tip de companii am alege sa vorbim. Spre exemplu, exista companii ce utilizeaza clasica folie stretch ca si metoda suplimentara de protectie pentru coletele transportate. Este un detaliu important, peste care nu ar trebui sa treci niciodata cu vederea. Mai mult decat atat, este recomandat sa tii cont si de rutele acoperite. Spre exemplu, daca cauti o firma de coletarie pe ruta Romani-Spania, este total neinspirat sa optezi pentru o companie care nu asigura transport pe aceasta ruta.

Incheierea unui contract fara a verifica flota de masini

Astazi este mai simplu ca oricand pentru companiile de transport marfa sa regaseasca de la elemente exceptionale pentru caroseria camioanelor, pana la cele mai complexe piese. Faptul ca o companie nu isi ingrijeste in mod corespunzator masinile, nu poate fi decat un semn al unei firme neserioase. Chiar daca reparatiile presupun costuri, o companie care se respecta, va acorda toata atentia cuvenita flotei de masini cu care transporta bunurile clientilor.

Negocierile fara a te pregati temeinic

Un alt aspect important merge in zona negocierilor. O companie care se respecta va sti intotdeauna cum sa se adapteze la nevoile clientului si cum sa negocieze preturile, astfel incat avantajele sa fie bilaterale. Pentru a putea face acest lucru cat mai bine insa, este recomandat sa te pregatesti temeinic, astfel incat sa poti evalua cat mai bine abilitatea de negociere companiei in cauza.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: