Top transferuri în 2021/2022, cu Răzvan Marin în listă

Screenshot 2021 05 21 at 11.07.06

Casele de pariuri dau cote astronomice pentru trasferurile lui Neymar sau Haaland, însă 8 jucători importanți au semnat deja pentru viitorul sezon.

Top 8 transferuri semnate în fotbal pentru 2021/2022

Se anunță o campanie nebună de transferuri pentru următorul sezon, 2021/2022 în fotbal, dar sunt deja câteva contracte semnate și sumele nu sunt neglijabile, chiar și pentru echipele implicate, ca 

  • Juventus, 

  • Inter Milan, 

  • Napoli, 

  • Leipzig, 

  • Bayern Munich 

  • sau City.

Weston McKennie – de la Schalke la Juventus

Apărarea titlului este un vis spulberat pentru Juventus, care a demarat deja campania de transferuri, și a stabilit deja că Weston McKennie poate să continue la Juve, după ce fusese adus la începutul sezonului sub formă de împrumut de la Schalke.

Juventus a anunțat că a activat clauza de cumpărare definitivă a fotbalistului și s-a angajat să achite 18,5 milioane de euro plus posibile alte 6,5 milioane, în funcție de performanțe.

McKennie are un contract semnat până în vara lui 2025, după ce în acest sezon a avut 21 de apariții în serie A pentru Juventus,  a marcat 4 goluri și a dat 2 pase decisive în Serie A, dar a avut o prestație excelentă și în Champions League, când italienii s-au impus pe Camp Nou cu 3-0.

Matteo  Darmian – de la Parma la Inter Milan

Parma românilor Mihăilă și Denis Mann s-a prăbușit în B și echipa patronată de Kyle Krause va rămâne și fără Matteo Darmian.

Italianul fusese împrumutat de la începutul sezonului la Inter, însă după prestațiile excelente alături de noua campioana, i s-a oferit un contract definitiv, pentru trei sezoane. 

Inter s-a mișcat excelent, reușind să-și asigure serviciile jucătorului în schimbul unei sume de transfer relativ mici, de doar 2,1 milioane de euro pe care Parma o va încasa.

Inter este văzută cu prima șansă să-și apere titlul la case pariurilor și în sezonul 2021/2022.

Aster Vranckx – de la Mechelen la Wolfsburg 

Wolfsburg nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să îl ia definitiv pe puștiul de doar 18 ani, venit împrumutat de Mechelen.

Vranckx este internațional U19 al Belgiei și are o versatilitate excelentă, putând fi utilizat pe mai multe posturi de la mijlocul terenului.

Însă experții din domeniu, printre care și Constantin Mazilescu, al cărui profil îl poți accesa aici, vorbesc despre șanse sporite ca Vranckx să fie revândut pe o sumă mult mai mare, având în vedere ofertele venite dinspre Premier League și La Liga. 

Hannes Wolf – de la RB Leipzig la Borussia Monchengladbach 

În ianuarie, Gladbach a anunțat că Wolf a semnat un contract permanent, după ce venise sub formă de împrumut de la Leipzig.

Gladbach a plătit inițial 1,5 milioane de euro, însă acum a achitat încă 9,5 milioane pentru a-și asigura serviciile jucătorului de 21 de ani, pe care s-au făcut pariuri online că va ajunge în Premier League până în 2025, după ce presa britanică vorbea despre interesul lui Chelsea și Manchester United.

Răzvan Marin – de la Ajax la Cagliari 

Cagliari îl luase pe mijlocașul român sub formă de împrumut, însă conducătorii clubului și-au dat seama repede că românul are potențial mare și a activat clauza de cumpărare definitivă pentru 10 milioane de euro.

Marin a bifat aproape toate meciurile sezonului încă din primul minut, a marcat în meciuri decisive, care i-au permis lui Cagliari să se salveze de la retrogradare.

Mussa Barrow – de la Atalanta la Bologna 

În 2020, Atalanta l-a trimis inițial pe Barrow pentru restul sezonului la Bologna, dar jucătorul din Gambia a convins și pe 17 ianuarie 2021 a fost semnat un transfer definitiv pentru 13 milioane de euro. 

În 50 de apariții, în toate competițiile, atacantul aflat sub comanda lui Sinisha Mihailovic a înscris 17 goluri, deși nu are decât 22 de ani.

Dayot Upamecano – de la Leipzig la Bayern Munchen

Nu mai este nicio surpriză să vezi cele mai mari nume din Bundesliga ajungând să semneze cu Bayern Munchen la un moment sau altul.

Bavarezii s-au angajat să plătească un cec frumos, mai ales pentru această perioadă de pandemie, când multe dintre cluburi sunt serios afectate financiar.

Bayern va plăti 42,5 milioane de euro pentru francez și are un contract pentru 5 ani alături de noua și vechea campioană a Germaniei.

Angelino – de la Manchester City la RB Leipzig

Leipzig a pus în capul priorităților pentru sezonul 2020/2021 păstrarea lui Angelino la echipă, după ce City i-l împrumutase pentru acest an.

Leipzig a trebuit însă să achite o sumă destul de frumoasă, de 18 milioane de euro, activând o clauză din contractul de împrumut.

Spaniolul, nu doar că a fost impecabil în defensivă, dar a reușit să marcheze și 4 goluri în Bundesliga pe parcursul celor 25 de apariții.

City se poate declara și ea mulțumită, după ce îl achiziționase de la PSV în 2018 și a plătit aproape 12 milioane de euro.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: