TOȚI ROMÂNII TREBUIE SĂ AFLE ACUM! GUVERNUL A HOTĂRÂT AZI: primul termen de plată a impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren, respectiv impozitului/taxei asupra mijloacelor de transport: 30 iunie 2016!

ATENȚIE! Guvernul hotărât să prelungească cu trei luni, respectiv până la 30 iunie 2016, termenul până la care românii pot plăti impozitul/taxa pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport şi pot beneficia astfel de bonificaţia stabilită de către consiliile locale pentru plata integrală a acestor obligaţii.

S-A DECIS! Executivul a adoptat miercuri o Ordonanţă de Urgenţă de modificare a Codului Fiscal. Potrivit actului normativ, pentru anul 2016, primul termen de plată a impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren, respectiv impozitului/taxei asupra mijloacelor de transport se prelungeşte de la 31 martie 2016 la 30 iunie 2016.

Ordonanţa mai prevede prelungirea cu două luni, de la 31 martie 2016 la 31 mai 2016, a termenului până la care persoanele fizice şi juridice care deţin mijloace de transport radiate din circulaţie până la 31 decembrie 2015, au obligaţia să depună o declaraţie în acest sens, însoţită de documente justificative, după cum anunță Mediafax.ro

Totodată, guvernanții au fost de acord să prelungească, însă numai cu două luni- de la 31 martie 2016 la 31 mai 2016- termenul până la care persoanele fizice care au în proprietate clădiri cu destinaţie mixtă sau nerezidenţială pot depune declaraţia privind destinaţia clădirii.

 

Sursa foto: www.evenimentsibiu.ro

 
 
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: