TRAGIC: UN PUȘTI A MURIT DE OBOSEALĂ pe drumul dintre școală și casă. UN CAZ CARE TREBUIE SĂ NE ZGUDUIE…

images_foto_112016_0B

O TRAGEDIE greu de imaginat a cutremurat în această după-amiază, satul Delinești din comuna Păltiniș (Caransebeș)! Un copil de numai13 ani și-a găsit sfârșitul imediat după ce a plecat de la școală, în timp ce se îndrepta spre casă.

Puștiul învăța la Școala Gimnazială Delinești, dar locuia în satul Ohabița, comuna Păltiniş, după cum consemnează libertatea.ro.

Copilul provine dintr-o familie modestă, cu 10 copii, el fiind al șaptelea. Făcea naveta la școală în fiecare zi cu bicicleta. Totuși, oboseala s-a acumulat și posibil, trupul micuțului a cedat. După ore, băiatul a plecat abia ținându-se spre casă, și, nu de parte de școală, s-a prăbușit de pe bicicletă.

Colegii care au observat ce s-a întâmplat s-au strâns în jurul lui au încercat să îl ajute și l-au alertat pe profesorul de serviciu. Acesta a apelat la numărul de urgență 112 și l-a însoțit pe copil în ambulanță până la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Din nefericire, manevrele de resuscitare ale medicilor în salvare au fost în zadar. Copilul a murit până să ajungă la spital.

Din primele informații, cauza probabilă a decesului este infarctul. Se pare că părinții au recunoscut că puștiul avea de ceva vreme probleme de sănătate și se străduia cât putea să facă față și școlii, în ciuda navetei și a naejunsurilor de acasă.

Un caz TRIST. Un caz care ar trebui să readucă în actualitate o sumă de probleme și neclarități, dar și… veșnica neterminată discuție despre cazurile copiilor sărmani nevoiți să se chinuie, ca să nu mai discutăm de marea dilemă a temelor și carențelor din învățământ…

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: