Transport agabaritic pe ruta Sibiu – Porțile de Fier 1

Transformmm
 
În perioada 04.10.2021 – 08.10.2021 se va desfășura un transport cu depășiri agabaritice pe traseul: 
 

Sibiu – A1SB – DN1 – Veștem – DN7 – DN7CC – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN67 – DN64 – Găneasa – DN65 – Craiova – DN56 – Maglavit – DN56A – Simian – DN6 – Centura Drobeta Turnu Severin – DN6 – DN6A – Porțile de Fier 1. 

Vehiculul transportă un transformator.   
 
ATENȚIE: Lățimea maximă a vehicului este 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR. 
                                                                                                            

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: