Trei, Doamne, și… toți trei… șoferi depistați de polițiștii sibieni în weekend cu alcoolemii peste 1 mg/l…

images_foto_032020_alcool

 

Pentru mulți, din păcate, alcoolul e veșnic… „însoțitor de bord”. Desigur, până la… testarea alcoolscopică. Atunci când, din pricina,,, viglenței polițiștilor, șoferii în cauză sunt nevoiți să suporte consecințelenefastei prietenii cu băutura!

*La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 16,00, în orașul Tălmaciu, pe DC 61, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un localnic în vârstă de 46 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

*În cursul aceleiași zile, în jurul orei 19,00, seria șoferilor depistați sub influența alcoolului a continuat în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, unde un rășinărean în vârstă de 51 de ani a fost depistat la volan având o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

*Ca… vorbit cu ceilalți doi, la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Haiducului, un sibian în vârstă de 33 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate. Bărbatul și-a continuat deplasarea, iar la intersecția cu strada Hipodromului a lovit alte patru autovehicule parcate.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a sibianului a rezultat într-o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma celor constatate au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: