TREI ELEVI care confirmă VALOREA ȘCOLILOR SIBIENE, PREMIAȚI de Clubul Lions Brukenthal Sibiu

 

Primăria Sibiu a găzduit la finele săptămânii trecute, un eveniment organizat de Clubul Lions Brukenthal Sibiu, al cărui președinte este medicul Adriana Stănilă. Primarul interimar Astrid Fodor a participat la festivitatea în cadrul căreia clubul amintit a premiat trei elevi sibieni care s-au distins prin munca serioasă la școală sau în activitatea sportivă.

În cadrul fericitului eveniment, Vlad Toader, elev al Colegiului Național Samuel von Brukenthal, a fost premiat la secțiunea „Educație” pentru rezultatele deosebite obținute la matematică, câștigând medalia de bronz la Olimpiada Națională de Matematică. Alexandru Stupar, membru al lotului național de tenis de câmp al României, a fost premiat la secțiunea „Sport” pentru premiile naționale și internaționale pe care le-a obținut. Ștefan Banea a fost premiat pentru voința și optimismul cu care a depășit problemele sale de vedere și a obținut rezultate foarte bune la învățătură.

„Sunt impresionată de rezultatele acestor tineri care au adus Sibiului bucurii și cinste prin rezultatele obținute. Prin gestul Clubului Lions Brukenthal Sibiu, comunitatea le recunoaște eforturile și îi premiază, încurajându-i să continue să muncească la fel de serios. Felicitări organizatorilor pentru că au realizat că generația tânără trebuie susținută prin toate mijloacele care ne stau la îndemână pentru că așteptăm mult de la aceasta în viitor.” , a mărturisit cu bucurie și… firească mândrie, Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: