Trei membri ai clanului Burnete, arestati preventiv pentru treizeci de zile!

Trei membri ai clanului Burnete au fost arestati preventin pentru treizeci de zile. Ei sunt cercetati pentru constituire de grup infractional organizat, dar si pentru santaj si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Printre ei se afla si Sorin Burnete, care, in primavara snopit in bataie un tanar de 19 ani.

"Cei trei sunt cercetati penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire de grup infractional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, santaj, complicitate la santaj, violare de domiciliu, complicitate la violare de domiciliu, complicitate la inselaciune, amenintare, lovire si alte violente, vatamare corporala grava, instigare la lipsire de libertate, lipsire de libertate, distrugere, portul fara drept a unor obiecte confectionate pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri, folosirea si detinerea fara drept de arme de foc si a munitiei aferente, talharie, tentativa de omor calificat, purtare abuziva, fals in inscrisuri sub semnatura privata", potrivit oficialilor IPJ Sibiu.

Burnete alaturi de  G. Florin, in varsta de 34 de ani, si O. Liviu, de 29 de ani, au fost retinuti pentru 30 de zile in baza mandatului de arestare preventiva emis de instanta.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: