Un acoperiș a fost luat de vânt la Mediaș! La intrarea în Agnita s-a prăbușit un copac!

Pompierii au fost solicitați să intervină în această după amiază, în zona localităților Mediaș și Agnita, unde rafalele de vânt foarte puternice, semnalându-se diverse probleme.

În Mediaș, acoperișul unei case de pe strada Lotru a fost luat de vânt, fiind necesară intervenția pompierilor, pentru a nu pune în pericol siguranța trecătorilor. S-au decopertat circa 6 mp de tablă de pe acoperiș.

La intrarea în orașul Agnita, vântul a doborât un copac! Este vorba de intrarea de pe DJ 106, dinspre Dealul Frumos. Pompierii au intervenit rapid, traficul neavând de suferit.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un avertisment de ploi și vânt puternic încă de ieri. ”Marţi, 23 septembrie şi în noaptea de marţi spre miercuri, va ploua pe arii extinse în sud-estul ţării şi în zona montană. Cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. Vântul se va intensifica mai ales în regiunile extracarpatice şi la munte, unde vor fi rafale de 60-70 km/h, iar temperatura aerului va scădea accentuat în toate regiunile. În zona montană înaltă, izolat şi trecător, precipitaţiile vor fi mixte”, a precizat ANM.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: