Un descendent din marele neam al cepelor va da intalnire la Gong!

Vreti sa va intalniti cu Cipollino? Atunci, dragi copii, luati-va parintii si bunicii de mana si veniti  maine seara, incepand cu orele 18.00, la Teatrul GONG!

Spectacolul „Cipollino” este o comedie socială pentru copii, un exercițiu suprarealist, care prezintă realitatea în imagini ce provoacă o serie infinită de reacții în lanț, antrenând fantezia și inconștientul la care mintea însăși nu asistă pasiv, ci intervine continuu pentru a accepta și a respinge. Aflându-ne într-o bucătărie (locul de desfășurare al acțiunii scenice), spațiu comun și familiar tuturor, ne vom lăsa duși într-o lume a imaginației în care personajul principal este Cipollino din marea familie a cepelor, oameni buni, dar fără noroc în viață. Textul va stimula copilul să observe mai bine realitatea, pentru a-i da sens, pentru a o transforma, pentru a o descoperi. 

Regia artistică: Mihaela Grigoraș

Asistent regie: Gabriela Mitrea

Scenografia: Sorina Chira

Muzica: Florin Grigoraș

Distribuția: Angela Páskuy, Barbara Crişan, Claudia Stühler, Daniela Dragomir, Mihaela Grigoraș, Gabriela Mitrea, Raluca Pavel, Andrei Hansel, Mircea Corcoveanu;

 

Păpuși: Sorina Chira

Pictură: Adriana Motronea, Aurelia Călinescu, Diana Popa, Adrian Vlad

Croitorie: Claudia Benchea

Tâmplărie: Gerhard Schuster

Operator sunet: Claudiu Rusu Costea

Operator lumini: Stelian Ciora

 

Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta cuprinsă între 3 – 10 ani.

Durata: 45′

preț bilete: 7 lei, tarif unic

 

sursa foto: www.sibiuonline.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: