Un film emoționant despre dragoste și adevăratul devotament: „Cu sau fără tine” la Astra Film Cinema

Poftiți la… film! În Coreea, până în anii ’60, dacă o femeie nu putea avea un fiu, era o practică obișnuită ca în familie să fie adusă o mamă surogat. În majoritatea cazurilor, după ce mamele surogat nășteau un fiu se întorceau acasă. Uneori însă rămâneau.

La vârsta de 24 de ani, Chunhee a fost adusă ca mamă surogat în familia lui Maggi, imediat după ce ambii fii ai lui Maggi au decedat. Acum Chunhee are 70 de ani, iar Maggi 88 de ani și îmbătrânesc împreună sub același acoperiș. Filmul Cu sau fără tine / With or Without You (regia Hyuckjee Park) le urmărește pe cele 2 femei în viața lor de zi cu zi în liniștita Coree rurală, surprinzând relația lor specială marcată întotdeauna de respect profund, dragoste și un umor extraordinar.

După aproape 50 de ani de trai în comun, cele 2 protagoniste se apropie de finalul vieții lor împletite: Maggi se simte tot mai slăbită pe zi ce trece și o pregătește pe Chunhee, care suferă de o dizabilitate mentală, pentru un posibil trai în singurătate. Dar o astfel de viață este de neconceput pentru Chunhee: ”Mă gândesc la Maggi dimineața când mă trezesc, mă gândesc la Maggi în timp ce mănânc”.

Filmul Cu sau fără tine, premiat la Astra Film Festival 2015, va fi proiectat joi, 16 iunie, de la ora 19:00 la Astra Film Cinema din Piața Mică, nr. 11. Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516. Următoarea proiecție la Astra Film Cinema este programată joi, 30 iunie.

 

Trailer: https://youtu.be/HVTnaUkTIK4

Facebook event: www.facebook.com/events/226508674408557/

Un eveniment organizat de Astra Film, Muzeul Astra și Consiliul Județean Sibiu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: