Un medic veterinar are acum nevoie de ajutorul OAMENILOR! Haideti sa facem mai mult decat sa citim mesajul RODICAI ELENA MARGHIDAN!

“Fa rai din ce ai” este o vorba inteleapta, din batrani. Si poate deveni oricand fapta. Publicam in continuare mesajul disperat al doamnei Rodica Eena Marghidan, medic veterinar, mama a patru copii, prada unei boli nemiloase. Fiecare dintre noi putem intinde o mana de ajutor!

“Ma numesc Marghidan Rodica Elena, sunt  medic veterinar, mama a patru copii, trei baieti (10, 12 si 19 ani) si o fata (15 ani).

Ceea ce fac acum este foarte greu pentru mine, fiind un act de curaj. Si asta deoarece sunt realmente nevoita sa va solicit ajutorul.

Sunt bolnava de trei ani de tumora maligna de sarcom coccis, cu celule gigantice. In afara multiplelor tratamente, anul trecut am suportat, din imprumuturi bancare, o operatie de implant (5ooo de euro) la Cluj, insa starea mea de sanatate s-a agravat considerabil in ultima perioada, tumora avansand, iar acum impunandu-se ca si vitala o interventie chirurgicala posibila in strainatate la un cost de 30.000 de euro. Fara aceasta interventie, sansele mele de supravietuire, practic,  nu exista.

De trei ani nu mai pot profesa, cu orice efort fizic necalculat riscand o paralizie letala. Paul, fiul meu cel mare a abandonat scoala in clasa a 11-a pentru a ma ajuta, muncind.

Sunt o fire optimista, mare iubitoare de animale (desi sufar mult si pentru ca sunt neputincioasa si nu le mai pot ajuta) si vreau, chiar vreau foarte mult, sa traiesc!

Nu doresc sa va mai rapesc din timp, lungind aceasta marturisire disperata.

Cu lacrimi in ochi si Dragoste in suflet, va rog,  daca doriti si binenteles, daca puteti, sa-mi sprijiniti visul de a mai trai, pentru a mai putea iubi in continuare, ca mama si ca un om obisnuit, copiii, familia, animalele si frumosul, in general!”

 

Conturi:

RO70BRDE330SV33001193300/Rol deschis la BRD Sibiu, pe numele Marghidan Rodica-Elena.

RO34RNCB0227057672330001/Rol deschis la BCR Sibiu, str. Emil Cioran, pe numele Asociației Animos Hermannstadt, asociatie care se ocupa,la cererea mea, de aceasta campanie de informare, umanitara.

Pentru tot ceea ce puteti face pentru mine si familia mea, in aceste momente de grea cumpana, pentru intelegere, implicare si Dragoste, va multumesc anticipat!

 

Relatii (documente medicale):

Ovidiu Vasiu

0755364026

animos_sb@yahoo.com

rodica-elena@animos.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: