Un… „Porc Bun” vă aşteaptă mâine la Mediaş!

3 ianuarie 2014. Porcul este prietenul omului? Ei bine, da! Un festival dedicat…. porcului şi tradiţiilor culinare se anunţă a fi evenimentul începutului de an la Mediaş. Vă aşteaptă, cu şorici, cârnaţi şi alte bunătăţi Festivalul… „Porc Bun”, o iniţiativă a cunoscutului antrenor Cristian Puştai.

Oaspeţii care se încumetă să răspundă invitaţiei vor asista la sacrificarea porcului dar şi la savurosul ritual al preparării bucatelor tradiţionale, la un pahar de… folk şi distracţie pe nemăsurate…

Aşa cum susţin organizatorii, „Festivalul „Porc bun” este o întâlnire de prieteni. Este o glumă, o ironie nu un festival în sine … sau poate că este mai mult decât un festival. Tot poporul e invitat. Vine cine vrea … şi cine poate. Poţi veni chiar dacă nu ai fost invitat. No asta nu s-o mai văzut până amu!”.

Aşadar, dacă nici una- nici două, vi s-a şi făcut dor de distracţie după atâta şir de sărbători, nu rataţi festivalul „Porc Bun” (aflat, anul acesta, la cea de a doua ediţie!) la hanul Greweln din Mediaş. (evenimentul va începe la ora 9.30).   

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: