Un sibian s-a ales cu o boală venerică, după ce a frecventat o tipă cu anunţ la „matrimoniale”, pus pe un site de anunţuri! (+18 ani)

Un bărbat din Sibiu s-a ales cu o boală venerică, respectiv blenoragie, după ce a frecventat o tânără care apare într-un anunţ sexual explicit pe site-ul de anunţuri De toate pentru toţi, la rubrica… Matrimoniale.

Iată ce a scris bărbatul pentru blogul „Adevărul verde-n faţă”:

„Recunosc că am greşit, însă nu aştept ca păcatul recunoscut să fie iertat. Aştept doar ca acea femeie păcătoasă să-şi primească pedeapsa meritată. Despre ce e vorba…Sunt un bărbat relativ cunoscut în Sibiu, motiv pentru care nu am putut apela în mod direct la instituţiile abilitate ale statului. Cu atât mai mult cu cât sunt şi căsătorit, soţia mea fiind plecată de câteva luni să îngrijească un vârstnic, în Germania. De fapt tocmai de aici a început totul. Aveam nevoie de o femeie, practic de o partidă de sex, aşa că am apelat la ziarul De toate pentru toţi, singurul cu o rubrică mereu actualizată de matrimoniale. Mi-au plăcut fotografiile postate, dar şi modul cum suna anunţul, aşa că am ajuns în strada Filarmonicii nr. 12, acolo unde m-am întâlnit cu bruneta pe care o contactasem telefonic. Acum trec peste amănuntele picante şi ajung la momentul în care medicul dermato-venerolog a confirmat boala ruşinoasă cu care m-am ales în urma acelei aventuri: blenoragie. Problema e că s-ar putea să fi contactat o afecţiune cu mult mai gravă precum sifilis sau SIDA. Femeia despre care fac vorbire este, efectiv, o bombă biologică, şi deşi e conştientă de bolile pe care le poartă, continuă să le răspândească cu nonşalanţă practicând sexul total neprotejat şi apoi declarând în diverse cercuri că e modul acesteia de a se răzbuna pe bărbaţi pentru decepţia suferită din cauza unui reprezentant al sexului tare”.

Anunţul tinerei care susţine că are 20 de ani este un anunţ promovat la secţiunea respectivă (plătit). Iată ce scrie: Bruneta finuta 20 de ani ofer sex total neprotejat accept saruturi 69 anii,cunii.si alte fantezi sunt atenta la cerintele tele si nu te grabesc ofer placeri maxime te astept .kiss

Preţul pentru o partidă de sex în care te alegi şi cu blenoragie este fixat la 150 de lei.

Zeci de anunţuri care maschează prostituţia!

Anunţul reclamat de sibianul ghinionist nu e singurul care apare pe site-ul menţionat. La rubrica de „matrimoniale” sunt zeci de anunţuri din Sibiu, care înfăţăşează fete şi femei care îşi oferă trupul, în schimbul unor sume cuprinse între 100 şi 200 de lei. Inclusiv cu număr de telefon pentru contact! Ba mai mult, multe poze sunt explicite şi în ceea ce priveşte identitatea ofertantei (chipul nu este blurat). Asta deşi, oficial, prostituţia este interzisă în România.

Comparativ, pe acelaşi site, dar la secţiunea rezervată judeţului Cluj, nu apar anunţuri sexuale explicite şi nici fotografii de acest gen! Ceea ce înseamnă că nici reprezentanţii Poliţiei nu au intervenit pentru a stopa acest fenomen sau cel puţin pentru a împiedica transmiterea unor astfel de anunţuri de prostituţie, în ziare sau site-uri de anunţuri, fără nici o repercusiune.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: