Un șofer a blocat ambele benzi de circulație și a făcut scandal!

distrugere-1-700x392

La data de 9 august, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, distrugere și tulburarea ordinii si liniștii publice.

În fapt, la data de 4 august, în jurul orei 18:20, pe str. Semaforului din municipiul Sibiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare), însă în urma cercetărilor a rezultat faptul că un sibian de 34 de ani,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Semaforului, având direcția de deplasare spre str. Rahovei, a efectuat manevra de întoarcere și a poziționat autoturismul de-a latul străzii Semaforului, blocând ambele benzi de circulație ale sensului de mers către str. Rahovei, împiedicând circulația pe drumul public și aducând atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic, context în care a intrat în coliziune cu alte 2 mașini.

Totodată, conducătorul auto, folosind un obiect contondent a avariat autoturismul autovehiculul cu care a intrat în coliziune, spărgându-i parbrizul, luneta și geamul lateral dreapta spate.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în acest dosar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: