Una dintre cele mai frumoase imagini cu jocul Junilor de la Gura Râului a promovat România la Târgul de Turism de la Tel Aviv

images_foto_022020_FFFF

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Direcția Generală Turism a încheiat încă un eveniment important pentru promovarea României ca destinație turistică! Țara noastră a fost reprezentată în perioada 11-12 februarie 2020 la IMTM Tel Aviv, cel mai mare târg de turism din Mediterana de Est și, totodată, cel mai mare târg de turism din Israel.

 

Stațiunile balneo-climaterice și cele montane din România au fost de-a lungul timpului principalele puncte de atracție pentru turiștii israelieni. În ultima perioadă se observă, însă, un interes tot mai mare pentru stațiunile de pe litoral, dar și pentru pachetele de tip city break, în special din partea generației tinere.

Printre cele de „zestre” cu care țara noastră a ales să vorbească lumii despre ce poate oferi în plan turistic, s-au alfalt și meșteri populari, și oferte din palierul agroturismului, la loc de cinste fiind prezentată o impresionantă fotografie cu Jocul legendar al Junilor din Gura Râului- un instantaneu surprins probabil, la Festivalul Bujorului de Munte sau la Ziau Portului Popular.

Târgul de turism IMTM Tel Aviv a reunit sub umbrela sa 1.720 de expozanți din 50 de țări, printre care se numără specialiști din domeniul turismului mondial, organisme naționale de profil, asociații profesionale în turism, tour operatori, companii aeriene, hoteliere, de închirieri auto, transport naval și feroviar de persoane, parcuri de distracții, dar și stațiuni turistice.

 

Sursa foto: Ministerul Turismului

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: