UPDATE ACCIDENT RUTIER ÎN UNGARIA: CE TRANSMIT REPREZENTANȚII FIRMEI AL CĂREI AUTOCAR CU NUMERE DE ROMÂNIA A FOST IMPLICAT…

images_foto_022017_AUTOCARRR

Firma Eurolines al cărui autocar a fost implicat în carambolul rutier din această dimineață din Ungaria, a transmis un comunicat de presă legat de acest accident:

„In dimineata zilei de 15 februarie 2017, in jurul orei 08:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expeditii, inchiriat de compania Eurolines Romania, ce efectua cursa de linie regulata Hamburg-Bucuresti, a fost implicat intr-un accident rutier pe teritoriul Ungariei la o distanta de 2 km de Nadlac.

In autocar se aflau 17 pasageri. In urma acestui incident niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, doar soferul aflat la volan a fost accidentat si transportat la spital.

Toti pasagerii au fost deja preluati de un autocar trimis de Eurolines Romania si se afla in drum catre destinatie.

Se pare ca accidentul a fost provocat din cauza a doua microbuze care stationau nesemnalizat pe banda a doua de mers, in urma unui accident survenit anterior. Soferul autocarului, pe fondul vizibilitatii scazute si a conditiilor meteo nefavorabile, a incercat sa impiedice coliziunea cu cele doua microbuze, dar nu a reusit sa evite impactul.

Eurolines Romania se afla in legatura cu pasagerii si familiie acestora.

Pentru informatii suplimentare, Eurolines Romania pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai doua linii telefonice non-stop:

021-316.77.82
0733-10.27.68
„.

 

 

*** Reamintim: Patru persoane au murit în urma accidentului în lanț produs pe Autostrada Paneuropeană, din Ungaria, și în care a fost implicat și un autocar românesc.

 

Foto: stirileprotv.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: