Use Together, eveniment de sharing la Sibiu!

Te invităm cu mare drag la un eveniment cu sharing, joc și voie bună, în data de 26 aprilie, vineri, ora 18:30, la Tea Spot Cafe din Sibiu. Ne propunem să ne cunoaștem mai bine, să schimbăm obiecte si să ne distram așa cum o face și Clujul la evenimentele UseTogether din ultimul an.

Dacă ați auzit de UseTogether și ați vrea să aflați mai multe despre noua economie a sharingului și despre cum puteți începe să faceți și voi parte din ea; dacă vă place să împărtășiți cu ceilalți din lucrurile pe care le aveți si să aveți acces la rândul vostru la obiectele celorlalți; dacă vă încântă ideea unei seri cu joacă și povestiri la liber… vă așteptăm cu brațele deschise la primul UseTogether Sharing Event Sibiu!
Invitatul special al acestei prime ediții este Dan Luca care ne va vorbi despre obiceiuri și cum le 'împrumutăm' unii de la ceilalți. Detalii despre Dan pe danluca.ro și pe 5am.ro.
Ce trebuie să aduceți cu voi? Cel puțin un obiect pe care sunteți dispus să îl împrumutați, donați sau să îl dați la schimb. Poate fi o carte, un boardgame, un cd sau orice crezi că poate aduce bucurie și altcuiva. Cine aduce cel mai “cool” obiect va primi un premiu surpriză.
“It’s not about owning things, it’s about access to things!”
Ne vedem vineri!
Cu drag,
Echipa UseTogether
TeaSpot Cafe, str. Tribunei 33 (puţin mai jos de str. Mitropoliei, pe stânga)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: