VĂ MAI ȘOCHEAZĂ O ASTFEL DE ȘTIRE? Doi adolescenți, înjunghiați la o petrecere de MAJORAT! S-a întâmplat într-o comună prahoveană

images_foto_112018_JJJJJJJJJ

Încotro se-ndreaptă generația de azi?! Câtă violență mai încape în mâinile și reacțiile tinerilor??? Chiar nu se mai poate face nimic??? Sunt întrebări pe care ni le punem (dacă… ni le mai punem!) când auzim tot soiul de grozăvii care însângerează, la propriu, prezentul!

 

Citiți și… NU VĂ MAI MINUNAȚI! Face parte, deja, din cotidian! S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică: doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, care participau (teoretic, ar fi trebuit să se distreze!) la o petrecere, în localitatea prahoveană Podenii Vechi (com. Bălțești), au ajuns la spital! Asta pentru că, la… petrecerea cu pricina, a izbucnit un scandal, iar cei doi AU FOST ÎNJUNGHIAȚI! Alftel spus, dacă rănile ar fi fost mai adânci sau în zone de risc, și-ar fi putut pierde viața!!!

Reprezentanții IJP Prahova au declarat că, potrivit investigațiilor, scandalul s-ar fi declanșat în timpul petrecerii, pe fondul consumului de alcool, ancheta urmând să stabilească, însă, circumstanțele exacte în care s-a ajuns la rănirea celor doi.

Potrivit actualitateaprahoveana.ro, cele două victime au ajuns de urgență la spital. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, rănile nu le-ar fi pus viața în pericol, dar cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Între timp, agresorii lor, doi indivizi în vârstă de aproximativ 25 de ani, au fost săltați de oamenii legi și au ajuns la audieri.

Oricum ar fi, însă, faptul este unul grav și re-confirmă lipsa abilităților de socializare și gestionare a conflictelor, precum și lipsa de educație în tot mai multe cazuri în rândul tinerilor. Faptul că agresorii aveau asupra lor arme albe, la o petrecere, sau, posibil, să fi improvizat din ce au găsit la îndemână (cuțite, bricege, obiecte ascuțite), faptul că au ales să recurgă la asemenea act de violență spune foarte mult!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: