Veniti, privighetoarea canta… noapte de mai, NOAPTEA MUZEELOR va cheama la MUZEUL ASTRA

“,,Înnorări variabile”, ,,cer noros” sau ,,înnorat parţial” şi temperaturi între 12 şi 16 grade Celsius! Ploaie & precipitaţii: 0 mm (…)! Trei siteuri specializate în prognoze meteo ne spun că aşa va arăta vremea probabilă la Sibiu astăzi între orele 17 şi 2. Mai precis, intervalul orar în care Muzeul ASTRA va derula programul gândit special pentru Noaptea Europeană a Muzeelor.

Noi credem că aceste date sau condiţii probabile nu sunt în măsură să vă ţină în loc. Aşa că MERITĂ să trăiţi alături de noi Noaptea Muzeelor la Muzeul ASTRA! Nu probabil, ci cu SIGURANŢĂ!”

Un mesaj. O CHEMARE (din partea echipei Muzeului ASTRA) in profunzimea unui loc fain, ce poate fi numit, fara a o da in bara, “muzeu al muzeelor”, in lumina unei “Nopti a noptilor” in lumea cunoasterii…

Vino sa-i dai binete mumiei albastre, SINGURA mumie din Romania, vino sa te-mbeti de farmecul jocului stramosesc si sa asculti pe viu… rock al tambal, in interpretarea DOMINO-ului sibian…, sa salti de bucurie cu lautarii din Clejani. Omule, vino sa-ti fie bine intr-o petrecere la lumina opaitelor ori admirand jocuri de lumini si proiectii video, vino sa admiri “satul satelor” din Dumbrava ori iau pe carari departate, de la Slimnic in sus, cu caravana…

Traieste Noaptea Muzeelor…l a MUZEUL ASTRA.

Pentru ca “tot ce-i frumos, la frumos trage! In Noaptea Muzeelor, alaturi de artistii prezenti, gazdele voastre vor fi peste 150 de muzeografi si lucratori ai Muzeului . Cu totii sunt OAMENI, oameni inimosi care fac din Muzeul Astra un veritabil pol al culturii romanesti si nu numai”, cum ne incredinteaza Cosmin Calinescu, purtator de cuvant al CNM ASTRA!

 

 

 

 

 

Sursa foto: PhotoVision Sibiu, CNM ASTRA

  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: