VESTE BUNA! 7000 de puieti de salcam vor imbogati peisajul orasului Copsa Mica

Uneori, departe de ochii nostri, in comunitatile mici (si nedrept prea putin bagate in seama) se intampla lucruri frumoase. Iata un exemplu:

Primăria orașului Copșa Mică cu sprijinul financiar al OMV Petrom SA (prin Centrul de Voluntariat Pro Vobis Cluj Napoca) și cu implicarea voluntarilor de la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” Copșa Mică, Școala Gimnazială Copșa Mică, SVSU(Pompierii) Copșa Mică și ai angajaților de la Serviciul Tehnic al primăriei, va realiza o amplă campanie de plantare (7.000 buc) de puieți de salcâm în zona “Picnic” din oraș.

Finanțarea de 6.774 lei de la OMV Petrom a fost obținută în cadrul unui concurs intern de proiecte de către domnul Gabriel Răduț,  angajat al Stației Petrom de la Copșa Mică (ajutat de colegii din Copşa Mică şi Mediaş). Acesta va participa, împreună cu colegii de muncă, la operațiunea de plantare și le va vorbi participanților despre importanța voluntariatului pentru comunitate.

Acțiunile de plantare vor începe de luni, 26.10.2015 și vor continua până la plantarea tuturor celor 7.000 de puieți de salcâmi, achiziționați de la Ocolul Silvic Mediaș.

 

 

 

Surse foto: carmenmoraru.blogspot.com, Primaria Copsa Mica

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: