VESTE BUNĂ!!! CSM Mediaș se califică în faza a doua a Cupei României

images_foto_102019_CSMMEDIAS

Motiv de mândrie: CSM Mediaș s-a calificat în faza a doua a Cupei României după ce s-a impus și în partida retur, împotriva celor de la CSM Miercurea Ciuc, scor 87-70.

 

Mihai Popa i-a trimis în teren pe Nicoară, Iliescu, Nikolic, Barnes și Gibson, în timp ce oaspeții au început partida cu cu Movileanu, Laszlo, Magusar, Cergic și Lufile.

Echipa medieșeană a început partida cu un run de 15-0, câștigând primul act al confruntării cu scorul de 31-23. Sfertul secund a fost unul echilibrat, încheindu-se cu un buzzer beater marcat de Titus Nicoară, scorul la pauza mare fiind 50-38.

După revenirea de la cabine, cele două echipe au mers cap la cap, scorul înaintea actului decisiv fiind 67-52. Ultimul sfert al confruntării a fost adjudecat tot de echipa noastră, care se impune cu scorul de 87-70.

Cel mai bun marcator al echipei noastre a fost Octavian Popa Calotă, cu 15 puncte la care a mai adăugat 2 recuperări și 5 pase decisive. Andrei Iliescu a terminat partida cu 13 puncte, o recuperare și 4 pase decisive. Nikola Siladji a reușit 12 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. Titus Nicoară și Jacob Gibson au marcat câte 11 puncte fiecare. Andrei Albu și Rareș Hancaș au debutat în această seară în baschetul profesionist.

IMPORTaNT: Pentru echipa noastră urmează confruntarea din prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

CSM Mediaș va întâlni pe teren propriu formația CSM Focșani, vineri, 11 octombrie, cu începere de la ora 18.00.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: