VESTE BUNĂ!!! Școala Regina Maria, pregătită să elimine învățământul în două schimburi. Încă 7 săli de clasă și laboratoare în mansarda proaspăt finalizată!

images_foto_032019_SCS

SUPER!!! Noua mansardă a școlii gimnaziale Regina Maria a fost finalizată, recepția lucrărilor de construcție fiind planificată în 3 aprilie.

 

Lucrarea a fost executată de firma SC Balor Cons SRL, investiția având o valoare de 2,8 milioane de lei, reprezentând fonduri provenite din bugetul local al Sibiului. Contractul a presupus mansardarea unui corp al școlii, rezultând un spațiu de 700 de metri pătrați, în care s-au creat 7 săli de clasă, trei laboratoare, grupuri sanitare și alte spații conexe.

Mansarda va fi mobilată în următoarea perioadă și va fi dată în folosință. Aproximativ 250 de elevi de gimnaziudin această școală își vor desfășura cursurile în noile spații, eliminându-se astfel orele de după amiaza.”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Demn de știut, constructorul a executat lucrări la structura de rezistență a clădirii, a ridicat zidurile mansardei, a amenajat toate rețelele de utilități și a construit noul acoperiș.

Pentru iluminarea spațiului s-au folosit lucarne și ferestre de tip Velux, iar pentru siguranța elevilor și profesorilor, mansarda a fost dotată cu un sistem de detecție și alertare la incendiu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: