VEZI BINE! Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii: Sibiu, 13-14 Aprilie

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc în Sibiu miercuri si joi, 13-14 aprilie, la Hotel Ibis, Calea Dumbrăvii, nr. 2-4.


potrivit organizatorilor, seminarul durează 3 ore și se desfășoară în 2 zile consecutive. In ambele zile vor fi 2 sesiuni, o sesiune se desfășoară de la ora 10:00 la ora 13:00, iar a doua sesiune de la ora 18.00 la ora 21.00. Intrarea este gratuită.

Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ se desfășoară în majoritatea orașelor mari din țară din luna septembrie a anului 2014, ajutând participanții sa iși îmbunătățească vederea sau să iși stopeze creșterea dioptriilor.
Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care susține acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în toate orașele mari din țară de peste un an de zile. Flavius Țurcanu are șase ani de experiență în acest domeniu și ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 6 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.

Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.

Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl putem găsi pe Flavius şi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/FlaviusAdrianTurcanu

Aici puteti vedea si una dintre emisiunile in care a participat Flavius: https://www.youtube.com/watch?v=AafNQpSoHXg

În cadrul evenimentului se va discuta despre: de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar alegându-se oraşul Sibiu, pentru ziua de 13 Aprilie sau 14 Aprilie.

Acest eveniment este dedicat atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare cand lucrează la calculator.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: