VITEZA, „AUTORUL MORAL” al unui nou accident grav pe VALEA OLTULUI. Au fost implicate două TIR-uri

images_foto_022020_TIRURI

Marți, 4 februarie, un nou accident rutier grav a blocat traficul pe DN7 – Valea Oltului. De această dată, în zona Cârligu Mic.

 

Din primele informaţii, două TIR-uri au intrat în coliziune, ambele vehicule fiind grav avariat. La faţa locului s-au deplasat o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare si o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea.
Se pare că, în urma impactului, unul dintre şoferi se află în stare gravă şi a fost preluat de ambulanţă pentru a fi dus la spital.

Cel de-al doilea sofer a fost evaluat de SMURD, dar nu a necesitat transportul la spital.

Potrivit  jurnaliștilor de la gazetavalceana.ro, polițiștii rutieri care fac cercetări la fața locului au constatat că șoferul autocamionului înmatriculat în Turcia, care se deplasa pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil umed), iar semiremorca ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autocamion înmatriculat în Bulgaria ce circula regulamentar.

Reamintim, în ultima vreme s-au produs mai multe accidente grave pe Valea Oltului.

*https://www.sibiunews.net/articole/9-actualitate/23267-nu-ceasurile-s-rele-ci-viteza-doua-victime-incarcerate-una-in-stare-de-inconstienta-in-urma-unui-accident-pe-valea-oltului.html

*https://www.sibiunews.net/articole/9-actualitate/23253-femeie-decedata-in-urma-unui-accident-in-zona-lazaret.html

Foto: gazetavalceana.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: