Vrei un design nou pentru casa ta? În magazinul Hornbach din Sibiu găsești cele mai noi modele de perdele și draperii

Vrei un look nou pentru casa ta- În magazinul Hornbach din Sibiu găsești cele mai noi modele de perdele și draperii

De cele mai multe ori, un aspect nou pentru casa ta nu necesită neapărat o renovare completă. Deseori, este suficient să modifici un detaliu, iar atmosfera să fie complet transformată. Hornbach Sibiu îți pune la dispoziție o varietate de perdele și draperii, care să aducă un suflu proaspăt în locuința ta. Acum e mai ușor ca niciodată să-ți satisfaci capriciile privind designul interior, la cele mai bune prețuri.

Descoperă gama de perdele de la Hornbach Sibiu pentru locuința ta!

Încă din anul 2015, magazinul Hornbach este partener de nădejde al sibienilor în ceea ce privește amenajarea casei și a grădinii. Mii de produse de cea mai înaltă calitate se află la dispoziția clienților care vor să aducă modificări ori îmbunătățiri în gospodărie sau să decoreze. 

În catalogul Hornbach, există o gamă completă de perdele și draperii, pentru orice tip de cameră: sufragerie, dormitor, bucătărie sau hol. Alegerea acestora trebuie realizată în funcție de mai mulți factori: paleta cromatică, stilul de amenajare, orientarea camerei și dimensiunile.

Draperii, perdele sau ambele?

În funcție de gradul de opacitate pe care ți-l dorești, poți opta pentru una dintre aceste două variante sau le poți suprapune, pentru un control total asupra luminozității din încăpere. De exemplu, în sufragerie te poți orienta către perdele, iar în camera în care dormi, indiferent că este un dormitor mic sau mare, poți adăuga și draperii, pentru ca somnul tău să fie unul odihnitor. Pe timpul zilei, folosește perdelele, dacă vrei să te bucuri de o lumină difuză și blândă. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, magazinul nostru specializat în amenajări include produse cu diverse tipuri de transparență: cu efect de umbrire, opace, semitransparente, de tip dim out sau complet transparente.

Culori variate

Cel mai important factor care trebuie luat în seamă este nuanța acestora. La Hornbach, clienții se bucură de o gamă diversă de modele, cu peste 20 de culori, astfel încât pot alege produsul care se asortează cel mai bine încăperilor din locuințele lor, de la cele mai pale până la cele mai intense. Astfel, procesul de amenajare devine unul plăcut, cu numeroase soluții la îndemână.

Dimensiuni potrivite pentru toate spațiile

Cu mărimi diferite, ce variază de la 75 până la 600 de centimetri, gama de perdele și draperii de la Hornbach include articole care se pretează oricărei încăperi, indiferent de dimensiunile și forma acesteia. 

Sisteme de prindere diverse

Modul de prindere al perdelelor influențează atât aspectul acestora, cât și procesul de montare. Cei care aleg produsele disponibile în catalogul Hornbach au la dispoziție sisteme cu anjouri, cu bandă universală, cu bride ascunse, iar cei care doresc să le personalizeze în funcție de propriile nevoi pot achiziționa perdea sau draperii la metru.

Materiale de cea mai bună calitate

Ține cont de tipul de material și de textura acestuia când alegi produsele pentru casa ta. Ai de ales între perdele de in, de bumbac, de poliester sau din amestec de in și poliester. 

Vizitează magazinul Hornbach din Sibiu, descoperă articolele potrivite pentru tine și bucură-te de noua înfățișare a casei tale!

Sursa foto: Shutterstock.com

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: