Vreţi să gustaţi sucul de Rodie? O investiţie de 1 milion de euro vă aşteaptă la Veştem. Benzinăria SOCAR

Compania SOCAR  a ianugurat astăzi prima benzinărie din judeţul Sibiu. Prin noua investiţie în valoare de aproximativ 1 milion de euro, compania SOCAR ajunge la 32 de staţii de alimentare în România.

Suprafaţa totală este de 7.500 mp, iar suprafaţa betonată este de 2.220 mp, spaţiul verde acoperind 1.310 mp. Clădirea staţiei măsoară 240 mp. În noua benzinărie sunt disponibile trei pompe (din care una cu debit mărit pentru tir) oferind trei produse petroliere. De asemenea, benzinăria deţine şi o zonă gastro, cu separeuri pentru fumători şi nefumători.

 

“SOCAR deschide prima benzinărie din 2015 în judeţul Sibiu continuând investiţiile din anul precedent, ca parte a planului de business privind dezvoltarea reţelei pentru a acoperi o cât mai mare suprafaţă a României. În acest an, vom investi şi în alte benzinării pentru a ne creşte cota de piaţă, venind mereu cu produse şi servicii noi pentru clienţii noştri”, a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Compania SOCAR şi-a majorat capitalul social cu peste 50 milioane de euro anul trecut.

 

Pentru staţia din Sibiu, SOCAR a creat 13 locuri de muncă. Benzinăria are un magazin şi un spaţiu pentru servirea mesei – Cafe Nar. Ca şi în celelalte staţii de alimentare SOCAR, produsele vedetă sunt cele tradiţionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie. Clienţii pot achiziţiona şi alte produse alimentare sau accesorii pentru maşină, indiferent de anotimp. Tabletele conectate la internet vin în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informaţii. De asemenea, şoferii îşi pot plăti amenzile de circulaţie prin terminalele ZebraPay, serviciu oferit de SOCAR în toate benzinăriile sale începând din luna octombrie 2014.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: